Epson introduceert innovatie met verbeterd platform voor op tablets gebaseerde POS-oplossingen

Retailers kunnen mobiel werken met TM-iHub, waarmee ze POS-randapparaten kunnen bedienen en met vele mobiele apparaten tegelijk kunnen communiceren

Epson introduceert innovatie met verbeterd platform voor op tablets gebaseerde POS-oplossingen

Amsterdam, 1 september 2014 – Epson heeft een upgrade van de TM-Intelligent-familie aangekondigd: de TM-iHub-producten. Deze fungeren als centraal element voor een probleemloos, op tablets gebaseerd POS-platform (Point-of-Sale). Hierdoor kunnen de TM-T88V-iHub en TM-T70-iHub worden gebruikt voor het verstrekken van betalingsbewijzen aan klanten rechtstreeks vanaf tablets en andere mobiele apparaten met populaire webbrowsers, alsmede voor het bedienen van andere POS-randapparaten zoals streepjescodescanners en kassa's.

Dit is de tweede generatie van producten in de succesvolle TM-i-reeks. Terwijl de TM-DT-productreeks compatibiliteit met oudere toepassingen biedt voor bedrijven, richt de TM-iHub-reeks zich voornamelijk op het bieden van een platform voor op tablets gebaseerde POS-oplossingen.

Dit innovatieve platform biedt de ePOS-technologie van Epson, ingebouwde intelligentie die afdrukken van mobiele apparaten mogelijk maakt en toegang tot webservices zonder dat drivers nodig zijn. TM-iHub communiceert met mobiele apparaten via de meest populaire webbrowsers die HTML 5 ondersteunen, zoals Safari®, Chrome™, Internet Explorer® en de standaardbrowser op mobiele apparaten die op Android zijn gebaseerd.

TM-iHub is eenvoudig te installeren en bij uitstek geschikt voor specialiteitenwinkels en restaurants die gebruik willen maken van op tablets gebaseerde POS-oplossingen. Het kan kassa's en invoer-/uitvoerapparaten bedienen, zoals klantendisplays, streepjescodescanners en toetsenborden.

Zowel de TM-T88V-iHub als de TM-T70-iHub bevatten tevens een Communications Box. Met deze nieuwe technologie kunnen extra mobiele apparaten op eenvoudige wijze worden geïnstalleerd voor de invoer en uitvoer van gegevens. Deze extra tablets kunnen worden gebruikt voor interactie met klanten, als hulpmiddelen voor managers, voor contentbeheer, advertenties enzovoort.

De TM-T70-iHub beschikt over een spatwaterveilige behuizing en is ontworpen voor montage onder toonbanken, met bedieningselementen en papierinvoer aan de voorzijde, terwijl de TM-T88V-iHub afdrukken in grijswaarden biedt. De ingebouwde intelligentie is hetzelfde bij beide modellen, beschikbaar in zowel zwart als wit.

Roberto Peris, productmanager bij Epson Europe, zegt: “De upgrade van TM-iHub door Epson vormt een vervolgontwikkeling op de eerste generatie TM-i. Met de nieuwe Communication Box-technologie, en het vermogen om invoer- en uitvoerapparaten te bedienen, is TM-iHub het perfecte platform voor oplossingsproviders om complete POS-oplossingen voor tablets met de meest geavanceerde technologie te leveren.”

TM-iHub versterkt de positie van Epson als ondersteuner van de migratie van POS van oudere systemen en ter ondersteuning van deze strategie heeft Epson een community van ISV's (Independent Software Vendors) opgericht met oplossingen die geschikt zijn om gebruik te maken van TM-Intelligent-functionaliteit. Voor een lijst van software die reeds is getest met TM-Intelligent, brengt u een bezoek aan www.epson.nl/isv.

De TM-T70-iHub en TM-T88V-iHub zijn beschikbaar vanaf september.

Belangrijkste kenmerkenTM-T70-iHubTM-T88V-iHub
Bediening van geselecteerde HID's (Human Interface Devices), zoals klantendisplays, streepjescodelezers en toetsenborden.
ePOS-technologie
Op eenvoudige wijze kunnen extra mobiele apparaten worden geïnstalleerd voor de invoer en uitvoer van gegevens.
Direct betalingsbewijzen afdrukken van tablets en andere mobiele apparaten
Communiceert direct met HTML 5-browsers
Herkent alle belangrijke ESC/POS-functies die worden verzonden als XML-opdrachten
Drukt gegevens van vanaf elk netwerk (lokaal of web)
Ontworpen voor montage onder toonbanken-
Spatwaterbestendige behuizing-
Afdrukken in grijswaarden-

Opmerking voor de redacteur

Informatie over Epson

Epson is wereldwijd toonaangevend op gebied van innovatie en toegewijd om de visie en verwachtingen van klanten wereldwijd te overstijgen met oplossingen variërend voor thuis, op kantoor en voor commerciële en industriële ondernemingen. Het productassortiment van Epson bestaat uit inkjetprinters, printersystemen, 3LCD-projectoren, industriële robots, multimediabrillen en sensorsystemen die zijn gebaseerd op compacte, energiebesparende en nauwkeurige technologieën.

De Epson-groep, geleid door het in Japan gevestigde Seiko Epson Corporation, telt wereldwijd meer dan 73.000 werknemers in 94 bedrijven, en is trots op zijn continue bijdrage aan het milieu in het algemeen en de gemeenschappen waarin de groep actief is.

www.global.epson.com

Informatie over Epson Europe

Epson Europe B.V., gevestigd in Amsterdam, is het regionale hoofdkantoor voor Europa, het Midden-Oosten, Rusland en Afrika. Met een personeelsbestand van 1.700 werknemers behaalde Epson Europe een omzet van 1.517 miljoen euro voor het boekjaar 2013. http://www.epson.eu

Ecologische Visie 2050

http://eco.epson.com/