Epson Expression Premium-serie vernieuwd en uitgebreid met compact A3-model

Druk thuis hoogwaardige foto's en documenten af met deze stijlvolle en compacte alles-in-één printers

Epson Expression Premium-serie vernieuwd en uitgebreid met compact A3-model

Amsterdam, 18 augustus 2016 - Voortbordurend op het succes van onze populaire serie alles-in-één printers, introduceren we de vernieuwde Expression Premium XP-640 en XP-645 en is de serie uitgebreid door de toevoeging van een nieuw A3-printermodel[1]: de XP-900. Deze stijlvolle en compacte, veelzijdige alles-in-één modellen combineren print-, scan- en kopieervoorzieningen in één apparaat, waardoor zij ideaal zijn voor moderne woningen. En met een keur van mobiele afdrukopties is het gemakkelijk glanzende foto's en scherpe, heldere tekstdocumenten te produceren, gewoon thuis of waar ook ter wereld[2] u zich bevindt.

De nieuwe XP-900 biedt A3-afdrukken terwijl de printer bijna net zo compact is als een A4-model. In moderne huizen is de ruimte vaak beperkt, zodat dit compacte ontwerp nog meer klanten in staat zal stellen af te drukken op A3-formaat.

Drukke huishoudens en aspirant fotografen kunnen het afdrukken van foto's een stuk minder ingewikkeld en duur maken met een printer die thuis foto's produceert die de resultaten van fotolabs doen verbleken. De Expression Premium-serie maakt gebruik van Claria Premium-inkten, die erom bekend staan bijzonder mooie, glanzende foto's met scherpe details, diepe zwarttinten en rijke, levendige kleuren te produceren. De vijf inkten kunnen elk afzonderlijk worden vervangen wanneer een specifieke kleur opraakt, waardoor dit een voordelige oplossing vormt. Zij zijn tevens ontworpen voor het op deskundige wijze afdrukken van tekstdocumenten, waardoor klanten het totale pakket krijgen geboden.

De connectiviteitsfuncties van de Expression Premium-modellen zorgen ervoor dat gebruikers van nog meer vrijheid kunnen genieten. Zij zijn niet aan hun bureau gebonden. Wi-Fi zorgt ervoor dat het gemakkelijk is om overal in huis af te drukken en te scannen, en Wi-Fi Direct maakt het mogelijk af te drukken zonder draadloos netwerk. Daarnaast zijn er ook nog de gratis te downloaden apps die gezamenlijk Epson Connect2 vormen. Het is gemakkelijk om draadloos overal in huis af te drukken en te scannen vanaf een smartphone of tablet met behulp van de gratis iPrint2-app. En voor gebruikers die onderweg zijn, biedt Epson Email Print2 de mogelijkheid om documenten en foto's rechtstreeks per e-mail naar de printer te sturen vanaf vrijwel elke locatie ter wereld. Bovendien kunnen fantasierijke gebruikers de gratis Creative Print2-app gebruiken om foto's rechtstreeks vanuit Facebook af te drukken, eigen wenskaarten te maken, foto's om te zetten in kleurboeksjablonen en nog veel meer.

De modellen zitten vol met gebruikersvriendelijke functies zoals dubbelzijdig afdrukken, een LCD-scherm voor eenvoudige navigatie, een papierlade aan de voorzijde en een geheugenkaartsleuf om het gemakkelijk te maken om foto's af te drukken zonder een pc. Tevens kunnen de XP-640, XP-645 en XP-900 afdrukken op daarvoor geschikte cd's en dvd's, terwijl de XP-900 bovendien over een invoer voor speciale media aan de achterzijde beschikt waarmee op dikker papier tot A3-formaat kan worden afgedrukt.

Mohamed Musa, Product Manager van Epson Europe, zegt: "Wij zijn continu bezig met het beoordelen van onze productseries om er zeker van te zijn dat zij in de behoeften van onze klanten voorzien. De XP-900 zorgt voor zelfs nog meer keuze in onze Expression Premium-serie, waardoor gebruikers de optie krijgen geboden om thuis foto's en documenten op A3-formaat af te drukken, zelfs als de beschikbare ruimte beperkt is."

De Expression Premium XP-900, XP-645/640, XP-540 zijn beschikbaar voor een adviesprijs van respectievelijk € 179, € 159 en € 139 (incl. BTW).

Belangrijkste kenmerken●P-900●P-645●P-640●P-540
A3-afdrukken---
Afdrukken, scannen en kopiëren op A4-formaat
Kleur behuizingZwartWitZwartZwart
LCD-scherm6,8 cm6,8 cm6,8 cm3,7 cm
Claria Premium Ink
Compact formaat
Epson Connect
Twee papierladen voor fotopapier en A4-papier--
Direct afdrukken op speciale cd's/dvd's-
Maximale afdruksnelheid tot 32 pagina's per minuut[3]28
ISO-afdruksnelheden tot XX pagina's per minuut (zwart-wit/kleur)[4]14/1113/1013/109.5/9

Opmerkingen voor de redacteur

Over Epson

Epson is wereldwijd toonaangevend op het gebied van technologie en zet zich in om mensen, dingen en informatie te verbinden met behulp van oorspronkelijke, doelmatige en compacte precisietechnologie. Het productaanbod van ons bedrijf loopt uiteen van inkjetprinters en digitale printsystemen tot 3LCD-projectoren, multimediabrillen, sensorsystemen en industriële robots, en wij streven naar het bevorderen van innovaties en het overtreffen van de verwachtingen van onze klanten op het gebied van inkjet, visuele communicatie, wearables en robotica.

De Epson-groep, geleid door de in Japan gevestigde Seiko Epson Corporation, telt wereldwijd meer dan 67.000 werknemers in 90 bedrijven en is trots op zijn bijdrage aan de gemeenschappen waarin de groep actief is en zijn voortdurende inspanningen om de milieu-impact te beperken.

www.global.epson.com

Over Epson Europe

Epson Europe B.V., gevestigd in Amsterdam, is het regionale hoofdkantoor voor Europa, het Midden-Oosten, Rusland en Afrika. Met een personeelsbestand van 1700 werknemers behaalde Epson Europe in het boekjaar 2015 een omzet van 1577 miljoen euro. http://www.epson.nl

Ecologische visie 2050  

http://eco.epson.com/


[1] Alleen A3-afdrukken. Kopiëren en scannen in A4.

[2] Voor Epson iPrint en Epson Creative Print zijn een draadloze verbinding en de Epson-printapps vereist. Voor Epson E-mail Print is een internetverbinding vereist. Ga voor meer informatie, ondersteunde talen en apparaten naar www.epson.nl/connect of www.epson.be/connect.

[3] Ga voor testvoorwaarden naar www.epson.eu/testing.

[4] Bepaald in overeenstemming met ISO/IEC 24734. Geeft het gemiddelde van ESAT voor Office Category Test voor standaard A4-simplex weer. Voor meer informatie gaat u naar www.epson.eu/testing.