Epson Discproducer nu compatibel met Mac OS X

De gratis te downloaden software stelt Mac-gebruikers in staat cd’s/dvd’s op hoogwaardige wijze te branden en te bedrukken

Epson Discproducer nu compatibel met Mac OS X

20 juni 2012 – Epson stelt de populaire DiscproducerTM-reeks open voor Mac-gebruikers, met de release van de nieuwe Mac OS X-compatibele Discproducer-software, Total Disc Maker (versie 1.0). Door het succes van de Discproducer-reeks en de groeiende vraag naar Mac-compatibele oplossingen voor publicatie van cd's en dvd's heeft Epson besloten deze software te ontwikkelen. Geregistreerde Discproducer-eigenaren kunnen het pakket vanaf 1 juli 2012 gratis downloaden op https://download.epson-biz.com.

Leonard Beckmann, Product Manager bij Epson Europe, vertelt: “Het doet ons deugt om Mac-gebruikers nu precies dezelfde Discproducer-mogelijkheden te kunnen bieden als Windows-gebruikers, inclusief volautomatische productie van cd's en dvd's, nauwkeurig branden en hoogwaardig bedrukken met zes kleuren. Met één set inktpatronen kunnen meer dan 1.000 volledig bedrukte schijven worden geproduceerd. Daarmee is de Discproducer een kosteneffectieve keuze voor diverse sectoren en toepassingen, zoals creatieve bureaus, muziek- en videoproducenten, pre-press, kunstenaars, onderwijsinstellingen, duplicatoren en andere ondernemingen.”

Total Disc Maker 1.0 ondersteunt het volgende:

  • Epson Discproducer-modellen: PP-50, PP-100, PP-100AP
  • Mac OS-versies: Mac OS X 10.6.8 “Snow Leopard”, Mac OS X v10.7.3 "Lion"
  • Cd/dvd bestandsindelingen: alle belangrijke standaardindelingen voor data, muziek & video
  • Bestandsindelingen afbeeldingen: AI (Illustrator: PDF-compatibele indeling), Adobe PDF, BMP, PNG, JPG, TIFF
  • Bestandsindelingen audio: WAV, MP3, AIFF, AAC
  • Soorten barcodes: EAN 8/13, ITF, Code39, Code128, NW-7, PDF417, QR
  • Automatische invoegvelden: datum, tijd, dataomvang, etiket, teller
  • Bestandssystemen: ISO9660, Joliet, UDF(1.02), UDF Bridge, HFS+
  • Talen: Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans, Japans.

Geregistreerde Discproducer-eigenaren kunnen Total Disc Maker (versie 1.0) vanaf 1 juli 2012 gratis downloaden op https://download.epson-biz.com. De software wordt naar schatting vanaf juli 2012 standaard meegeleverd bij aanschaf van een Epson Discproducer PP-50, PP-100 of PP-100AP.

Opmerking voor de redacteur

Informatie over Epson

Epson is wereldleider op het gebied van imaging en innovatie en brengt een brede reeks producten op de markt, variërend van inkjetprinters en 3LCD-projectoren tot sensoren en andere microapparaten. Epson spant zich in om de visie van klanten wereldwijd te overstijgen door zowel ondernemingen als particulieren, zowel handel als industrie met compacte, energiebesparende precisietechnologieën toegevoegde waarde te bieden.              

De Epson-groep, geleid door het in Japan gevestigde Seiko Epson Corporation, telt wereldwijd meer dan 75.000 werknemers in 97 bedrijven, en is trots op zijn continue bijdrage aan het milieu in het algemeen en de gemeenschappen waarin de groep actief is.

http://global.epson.com

Informatie over Epson Europe

Epson Europe B.V., gevestigd in Amsterdam, is het regionale hoofdkantoor voor Europa, het Midden-Oosten, Rusland en Afrika. Met een personeelsbestand van 1.594 werknemers behaalde Epson Europe in het boekjaar 2010 een omzet van 1.583 miljoen euro.

http://www.epson.eu

Ecologische Visie 2050

http://eco.epson.com