Epson breidt het aanbod grootformaatprinters uit met nieuwe T-serie draadloze printers voor een breder publiek van technische gebruikers

De SureColor T3100 en T5100 bieden snelheid, precisie en betrouwbaarheid in een slank, compact design voor engineer- en architectuurcommunity's

Epson breidt het aanbod grootformaatprinters uit met nieuwe T-serie draadloze printers voor een breder publiek van technische gebruikers

10 juli 2018– Epson heeft vandaag twee nieuwe, snelle en gebruiksvriendelijke grootformaatprinters aangekondigd: de SureColor T3100 24-inch desktopprinter en de SureColor T5100, een 36-inch vloermodel. De draadloze printers vormen een uitbreiding op Epson's bestaande T-serie productlijn en zijn speciaal ontwikkeld voor de instap- tot mid-range CAD-printermarkt. De nieuwe modellen zijn voorzien van een verbeterd, strak en compact design dat gecombineerd is met de betrouwbare printprestaties inherent aan de technische oplossingen van Epson.

Of u nu blauwdrukken, lijntekeningen, signage of posters voor in het klaslokaal wilt printen, de SureColor T3100 en SureColor T5100 worden gebruikt door professionals in uiteenlopende sectoren, waaronder architectuur, engineering, CAD, GIS, het onderwijs, het bedrijfsleven, thuis en in kleine kantoren. Dankzij de unieke auto-switching functie kan de printer wisselen tussen grootformaat papierrollen en A4- of A3-formaat papier, zonder dat gebruikers iets hoeven te doen. Dit is ideaal voor kleine bedrijven die verschillende printervereisten hebben in een beperkte werkomgeving.

“De SureColor T3100 en T5100 zijn speciaal ontworpen voor innovators, zoals engineers, designers en architecten, die op zoek zijn naar een compacte printer die past in hun werkomgeving,” zegt Marco van Niekerk, senior productmanager, professional imaging, Epson Europe. “De nieuwe printers zijn ontwikkeld volgens de nieuwste technologie van Epson en leveren toonaangevende prestaties. Gebruikers kunnen draadloos nauwkeurige en levendige documenten printen vanaf hun tablet of smartphone, waar ze ook zijn.”

Dankzij de PrecisionCore MicroTFP-printkoptechnologie en Nozzle Verification Technology van Epson voor het automatisch detecteren en instellen van de spuitkop, kunnen de nieuwe printers snel en nauwkeurig afdrukken op A0/E-formaat in slechts 31 seconden, met scherpe details en commerciële betrouwbaarheid. De printers zijn voorzien van draadloze en Wi-Fi Direct-connectiviteit, zodat architecten en ontwerpers eenvoudig kunnen printen vanaf hun tablet of smartphone. Ook kunnen zij het nieuwe 4,3-inch kleuren-lcd-touchscreen gebruiken met het eenvoudige en intuïtieve menu en navigatie. Next-generation UltraChrome XD2-pigmentinkten zorgen voor duurzame afdrukken van archiefkwaliteit, met heldere kleuren en scherpe lijnen op vrijwel elke papiersoort.

Meer informatie over de SureColor T-serie printers

 

De SureColor T3100 24-inch desktopprinter en de SureColor T5100 36-inch vloerstaande printer bieden een groot aantal functies die ontworpen zijn om professionals productiever te laten werken, zoals:

  • Hoge afdruksnelheden– De SC-T3100 en T5100 bieden nauwkeurige A1/D-formaat afdrukken in respectievelijk 34 en 31 seconden.

  • Gebruiksvriendelijk– Een groot, intuïtief 4,3-inch lcd-kleurentouchscreen maakt printen nog eenvoudiger.

  • Compact, strak design– Ultracompact formaat en een strak, minimalistisch ontwerp dat niet misstaat op de werkplek.

  • Minder vaak inkt vervangen– Cartridges met hoge capaciteit, tot 50 ml voor kleur en 80 ml voor zwart.

  • Afdrukken vanaf vrijwel overal in het kantoor– Dankzij de geïntegreerde draadloze en Wi-Fi Direct-connectiviteit, kunt u eenvoudig afdrukken vanaf uw tablet, smartphone en meer.

  • Uitstekende prestaties– De PrecisionCore MicroTFP-printkop is voorzien van Precision Droplet Control voor ongelooflijk scherpe afdrukken en commerciële betrouwbaarheid dankzij Nozzle Verification Technology.

  • Duurzame, scherpe afdrukken– UltraChrome XD2 pigmentinkttechnologie van archiefkwaliteit zorgt voor levendige kleuren en strakke lijnen.

  • Veelzijdige mediaverwerking– Geschikt voor rollen tot 24 en 36 inch en vellen van maximaal 11 x 17 inch via de Auto Sheet Feeder met automatisch schakelen, evenals gesneden vellen van maximaal A1- (24”) of A0-formaat (36”).

  • Haarscherpe details– Print blauwdrukken, lijntekeningen, posters en meer met 2400 dpi.

  • Eenvoudige installatie– U kunt binnen enkele minuten aan de slag.

De SureColor T3100 en T5100 zijn verkrijgbaar vanaf september. De adviesprijs van de SC-T3100 is € 995 (excl. btw) en de adviesprijs van de SC-T5100 is € 1450 (excl. btw).