Energiezuinig, betrouwbaar en productief afdrukken voor zakelijke doeleinden

Ontworpen voor werkgroepen die de productiviteit willen verhogen met minder gebruikersinterventie

Energiezuinig, betrouwbaar en productief afdrukken voor zakelijke doeleinden

Amsterdam, 1 mei 2015 – De WorkForce Pro WF-M5000-serie is ontworpen om de impact op het milieu te beperken en de uitvaltijd van de printer te minimaliseren. Beide zwart-wit inkjetprinters, de WF-M5690DWFen WF-M5190DW, profiteren van maximaal 80 procent lager energieverbruik dan zwartwit-laserprinters van de concurrentie[1]. Deze A4-printers zijn ontwikkeld voor kleine werkgroepen in diverse bedrijfstakken, voor zowel grote ondernemingen als kleine kantoren, en worden geleverd met inktpatronen met een hoge capaciteit, hoge afdruksnelheden en functies voor zakelijke integratie.

Het feit dat er geen hitte of ozongas wordt geproduceerd tijdens het afdrukken, en het ontbreken van ventilatorgeluid wanneer er niet wordt afgedrukt, zorgt ervoor dat deze beide printers uitermate geschikt zijn voor de werkomgeving. Dankzij het geringere aantal onderdelen dat moet worden vervangen, en het gebruik van minder, ruimtebesparende verbruiksartikelen, kunt u bovendien geld besparen en de milieudoelstellingen van uw bedrijf behalen.

Ian Legg, productmanager, Epson Europe, zegt: “Bedrijven kunnen nu profiteren van een lager stroomverbruik, hoge afdruksnelheden en eigenschappen die speciaal zijn ontworpen voor een makkelijke zakelijke integratie. Met deze inkjetprinters voor zakelijk gebruik kunt u automatisch dubbelzijdig afdrukken, waardoor elke taak makkelijk en efficiënt wordt, en profiteert u van PDL-compatibiliteit, waaronder PCL en Adobe PostScript 3.”

Besteed minder tijd aan de bestelling en vervanging van verbruiksartikelen en -materialen dankzij de XXL-inktpatronen met een hoge capaciteit waarmee gebruikers tot maximaal 10.000 pagina´s kunnen afdrukken[2], gelijk aan of beter dan vergelijkbare laserprinters. Beide modellen zijn standaard voorzien van dubbelzijdig afdrukken, terwijl dubbelzijdig kopiëren, scannen en faxen standaard wordt geleverd op de multifunctionele WF-M5690DWF. Beide modellen bieden een resolutie van 1200 dpi voor afdrukken in zwartwit met laserkwaliteit. Sneldrogende DURABrite Ultra ink.

U kunt veilig en vertrouwelijk afdrukken dankzij Email Print for Enterprise[3] en het gebruik van een pincode, en met Wi-Fi Direct™ kunt u vanaf ondersteunde draadloze apparaten afdrukken zonder verbinding te maken met een router. Dankzij Document Capture Pro-compatibiliteit op de WF-M5690DWF2 is het nog eenvoudiger elektronische documenten met één muisklik vast te leggen en op te slaan

De WF-M5690DWF en WF-M5190DW zijn vanaf mei 2015 verkrijgbaar.

Belangrijkste functiesWF-M5690DWFWF-M5190DW
Scannen, kopiëren en faxenAfdrukken
Snel afdrukken met snelheden tot maximaal 34 ppm (20 ppm ISO/IEC 24734)[4]
Tijd tot eerste afdruk47 seconden7 seconden
Afdruksnelheid op A4, dubbelzijdig (ISO/IEC 24734)411 ppm11 ppm
Maximale afdrukresolutie (horizontaal x verticaal)1200 x 2400 dpi1200 x 2400 dpi
Automatisch dubbelzijdig afdrukken
Tot 10.000 pagina's afdrukken met XXL-inktpatronen met hoge capaciteit2
Epson DURABrite Ultra Ink
Maximale maandelijkse afdrukcapaciteit van 35.000 pagina's[5]
Maximale papiercapaciteit (vellen)580580
Afdrukemulatie omvat PDL (PCL 5/6, PostScript 3, PDF), ESC/P-Raster
Direct afdrukken vanaf USB-geheugen-
Veilig en vertrouwelijk afdrukken met een pincode
Email Print for Enterprise-compatibiliteit
Scansnelheid voor A4 in kleur/zwartwit (ISO/IEC 24735 op 200 dpi)6,3/4,5 ppm-
Scanresolutie (horizontaal x verticaal)1200 x 2400 dpi-
Scannen naar e-mail, pc, ftp, netwerkmap, SharePoint®[6] en USB zonder pc-

Informatie over Epson

Epson is wereldwijd toonaangevend op gebied van innovatie en toegewijd om de visie en verwachtingen van klanten wereldwijd te overstijgen met oplossingen variërend voor thuis, op kantoor en voor commerciële en industriële ondernemingen. Het productassortiment van Epson bestaat uit inkjetprinters, printersystemen, 3LCD-projectoren, industriële robots, multimediabrillen en sensorsystemen die zijn gebaseerd op compacte, energiebesparende en nauwkeurige technologieën.

De Epson-groep, geleid door het in Japan gevestigde Seiko Epson Corporation, telt wereldwijd meer dan 73.000 werknemers in 94 bedrijven, en is trots op zijn continue bijdrage aan het milieu in het algemeen en de gemeenschappen waarin de groep actief is.

http://global.epson.com

Informatie over Epson Europe

Epson Europe B.V., gevestigd in Amsterdam, is het regionale hoofdkantoor voor Europa, het Midden-Oosten, Rusland en Afrika. Met een personeelsbestand van 1.700 werknemers behaalde Epson Europe een omzet van 1.517 miljoen euro voor het boekjaar 2013.

www.epson.eu

Ecologische Visie 2050

http://eco.epson.com

 

[1] Ga voor meer informatie naar www.epson.eu/inkjetsaving

[2] Geschat paginarendement is gebaseerd op ISO/IEC 24711 en is gemeten in de standaardmodus, met enkelzijdige continue afdrukmethode, met het zwartwit testpatroon van ISO/IEC 19752. Het daadwerkelijke rendement is afhankelijk van de afgedrukte afbeeldingen en de gebruiksomstandigheden. Ga voor meer informatie naar http://www.epson.eu/pageyield

[3] Kan worden gedownload van de Epson-website.

[4] Vastgesteld in overeenstemming met ISO/IEC 24734. Geeft het gemiddelde van ESAT voor Office Category Test voor standaard A4 enkelzijdig en dubbelzijdig weer. Ga voor meer informatie naar www.epson.eu/testing

[5] Het maximum aantal afgedrukte pagina's per maand op basis van de prestaties van de printer, inclusief door ISO beoordeelde afdruksnelheden en papierbeheermogelijkheden.

[6] Alleen beschikbaar als Epson Document Capture Pro-software wordt gebruikt.