Drie betaalbare Epson Full HD 2D- en 3D-thuisbioscoopprojectoren

Haal de beleving van het grote doek in huis

Amsterdam, 1 september 2015 – Epson heeft aangekondigd drie nieuwe, hoogwaardige en toch betaalbare Full HD thuisbioscoopprojectoren op de markt te brengen. Daarmee brengt Epson de beleving van het grote doek naar de huiskamer. De EH-TW5350, de EH-TW5300 en de EH-TW5210 leveren allemaal scherp en kraakhelder Full HD 1080p-beeld in 2D én 3D. Bovendien kunt u met deze projectoren de komende 11 jaar elke dag een film kijken op het grote doek, zonder dat u de lamp hoeft te verwisselen[1].

De EH-TW5350 is gemaakt voor mensen die de beleving van het echte grote doek willen om thuis films, tv en sport te kunnen kijken in verbluffend Full HD tot een beeldformaat van 332 inch. Geniet van scherp afgetekende schaduwdetails en diepe zwarten met een dynamische contrastverhouding van maximaal 35.000:1. De EH-TW5350 is tevens voorzien van Miracast om draadloos media van Android-apparaten te delen.

Paul White, Product Manager voor Epson Europe, zegt hierover: “Als je thuis de echte bioscoopbeleving wilt krijgen, wil je groot, haarscherp en helder beeld krijgen met heel veel duidelijk afgetekende schaduwdetails en diepe zwarten. En dat is precies wat de EH-TW5350, de EH-TW5300 en de EH-TW5210 leveren. Deze betaalbare en veelzijdige projectoren zien er met hun compacte en curved design geweldig uit en leveren bovendien de allernieuwste technologie. Dankzij de digitale verbindingsmogelijkheden en de ingebouwde luidspreker kunnen ze op elk moment moeiteloos worden ingezet.”

Geniet van scherper, vloeiender en helderder beeld bij snelle actiescènes en van kleurrijk, levensecht Full HD in 2D en 3D dankzij frame-interpolatie en beeldverbeteringstechnologie. Maak eenvoudig verbinding tussen twee digitale apparaten, zoals een Blu-Ray speler en een gameconsole, met twee HDMI-sleuven op elk model.

Dankzij de revolutionaire 3LCD-technologie zijn alle drie de modellen voorzien van een recent ontwikkelde chip voor ruisonderdrukking waarmee beeld wordt verkregen dat helderder en scherper is dan ooit. Met een lichtopbrengst van 2200 lumen zijn deze projectoren helder genoeg voor gebruik overdag en bij omgevingslicht, en dankzij de 5W-luidspreker hoeven ze niet eens in de buurt van complexe geluidssystemen te staan.

De EH-TW5350, EH-TW5300 en EH-TW5210 zijn verkrijgbaar vanaf september voor respectievelijk €809, €709 en €659 (incl. BTW).

Belangrijkste kenmerken:

 • Full HD 1080p resolutie
 • 3LCD-technologie – geen regenboogeffect
 • Hoge contrastverhouding tot 35.000:1
 • Beeldformaat tot 332-inch
 • Ondersteuning voor 2D en 3D (actieve shutter-3D-bril niet meegeleverd)
 • Frame-interpolatie/beeldverbetering
 • 2D-naar-3D-conversie
 • 2x HDMI-ingangen
 • Geïntegreerde 5W luidspreker
 • Miracast (alleen de EH-TW5350)
 • Contentweergave in gesplitst scherm (naast elkaar) (alleen de EH-TW5350)

Opmerking voor de redacteur

Informatie over Epson

Epson is wereldwijd toonaangevend op gebied van innovatie en toegewijd om de visie en verwachtingen van klanten wereldwijd te overstijgen met oplossingen variërend voor thuis, op kantoor en voor commerciële en industriële ondernemingen. Het productassortiment van Epson bestaat uit inkjetprinters, printersystemen, 3LCD-projectoren, industriële robots, multimediabrillen en sensorsystemen die zijn gebaseerd op compacte, energiebesparende en nauwkeurige technologieën.

De Epson-groep, geleid door het in Japan gevestigde Seiko Epson Corporation, telt wereldwijd meer dan 73.000 werknemers in 94 bedrijven, en is trots op zijn continue bijdrage aan het milieu in het algemeen en de gemeenschappen waarin de groep actief is.

http://global.epson.com

Informatie over Epson Europe

Epson Europe B.V., gevestigd in Amsterdam, is het regionale hoofdkantoor voor Europa, het Midden-Oosten, Rusland en Afrika. Met een personeelsbestand van 1.700 werknemers behaalde Epson Europe een omzet van 1.517 miljoen euro voor het boekjaar 2013.

www.epson.eu

Ecologische Visie 2050  

http://eco.epson.com/

 

[1] Op basis van een filmlengte van 105 minuten als de projector in ecomodus wordt gebruikt.