Draadloos en mobiel kassabonnen en etiketten afdrukken

De Epson TM-P60II en Epson TM-P60II Peeler bieden bedrijven snellere en efficiëntere klantenservice

Amsterdam, 1 januari 2013 – Epson, Europees marktleider op het gebied van POS-printers [1], introduceert twee nieuwe draadloze en draagbare printers in de TM Intelligent-reeks: de Epson TM-P60II en de Epson TM-P60II Peeler. Beide modellen beschikken over de ePOS-Print-technologie van Epson voor flexibel en gebruiksvriendelijk mobiel afdrukken. Ze zijn ontworpen met het oog op snellere en efficiëntere klantenservice in de retail en horeca.

Met behulp van de Epson ePOS-Print-technologie kunnen gebruikers kassabonnen, tickets, kortingsbonnen en etiketten afdrukken op vrijwel elke locatie, direct vanaf een tablet-pc of andere mobiele apparatuur [2]. Dit kan via elke webbrowser die HTML5 ondersteunt. Er zijn geen pc's, servers of stuurprogramma's vereist en de technologie kan eenvoudig worden geïntegreerd in bestaande IT-systemen.

De Epson TM-P60II is een draagbare kassabonprinter waarmee bedrijven snel kassabonnen en tickets kunnen afdrukken op het punt van verkoop, maar bijvoorbeeld ook in back office omgevingen of in de keuken.

De Epson TM-P60II Peeler is een draagbare etiketprinter die ideaal is voor POS-gebruik, het etiketteren van rekken en printen van prijsstickers. Hierdoor kunnen bedrijven op een verkooppunt snel en eenvoudig etiketten maken of in een voorraadkamer.

Dankzij hoge afdruksnelheden tot maximaal 100mm/sec, kunnen bedrijven hun klanten bovendien snel en zonder enige vertraging bedienen. En met de drop-in papierinvoer is het eenvoudiger om bonnenpapier en etiketten snel te vervangen.

Chiyo Kubota, Product Manager van Epson Europe, zegt: 'Deze printer is speciaal ontworpen voor veeleisende retail- en horeca-omgevingen, waarmee we onze bestaande reeks van printers voor deze markten verder uitbreiden. Gebruikers kunnen niet alleen draadloos afdrukken, de batterij gaat ook heel lang mee; tot wel 46 uur in Bluetooth-modus. Met de optionele lader kunnen maximaal vier batterijen tegelijk worden geladen, zodat er altijd een reservebatterij voorhanden is voor omgevingen met meerdere printers.'

Belangrijke functiesTM-P60IITM-P60II Peeler
Handheld, draadloze, draagbare thermische printerAlleen kassabonnenAlleen etiketten
Drukt direct vanaf mobiele apparaten af2 – geen stuurprogramma's vereist
Compatibel met XML-opdrachten van webtoepassingen2
USB-poort plus IEEE802.11 a/b/g/n- of Bluetooth-interface
Snel afdrukken met snelheden tot maximaal 100mm/sec
Drop-in papierinvoer
Compacte, robuuste hoes
Batterij heeft een gebruiksduur van maximaal 46 uur in Bluetooth-modus
Optionele lader voor maximaal vier batterijen
Etiketten-peeler-
 

Opmerkingen voor de redactie

Informatie over Epson

Epson is wereldwijd toonaangevend op het gebied van imaging en innovatie en biedt een uitgebreid productgamma variërend van inkjet printers en 3LCD-projectoren tot sensoren en andere micro apparatuur. Epson is toegewijd om de visie en verwachtingen van klanten wereldwijd te overstijgen en biedt customer value op basis van compacte, energiebesparende, precisie technologieën voor grote ondernemingen, thuiskantoren, handelsmarkten en industrie.

De Epson Group, geleid door het in Japan gevestigde Seiko Epson Corporation, telt wereldwijd meer dan 81.000 werknemers in 97 bedrijven, en is trots op haar voortdurende bijdrage aan het mondiale milieu en de gemeenschappen waarin de groep actief is. http://global.epson.com

Informatie over Epson Europe

Epson Europe B.V., gevestigd in Amsterdam, is het regionale hoofdkantoor voor Europa, het Midden-Oosten, Rusland en Afrika. Met een personeelsbestand van 1.757 werknemers behaalde Epson Europe in het boekjaar 2011 een omzet van 1.546 miljoen euro. www.epson.eu

Ecologische Visie 2050
http://eco.epson.com[1] Bron: Futuresource consulting, 2010

[2] ePOS-Print is alleen beschikbaar in de WLAN-modus