De nieuwe Epson SurePress L-6534VW behaalt printsnelheden tot 50 meter per minuut

Klanten kunnen een uitstekende beeldkwaliteit en nauwkeurige kleur-tot-kleurregistratie verwachten

De nieuwe Epson SurePress L-6534VW behaalt printsnelheden tot 50 meter per minuut

Epson heeft bevestigd dat de nieuwe SurePress L-6534VW digitale labelpers printsnelheden tot 50 meter per minuut kan bereiken, ten behoeve van een hogere productiviteit, verbeterde betrouwbaarheid en meer gebruiksgemak.

De nieuwe, scherp geprijsde SurePress UV-inkten voldoen bovendien aan de richtlijnen van het Europese verordeningskader ((EG) nr. 1935/2004) voor Food Contact Materials (FCM).

De labelpers is uitgerust met PrecisionCore®-printkoppen in combinatie met een centrale drum, wat een fantastische beeldkwaliteit en nauwkeurige kleur-tot-kleurregistratie oplevert. Dankzij Epson’s gepatenteerde technologie voor spuitkopcontrole en het automatische onderhoudssysteem voor de printkoppen, blijft handmatige gebruikersinterventie beperkt tot een minimum.

De SurePress L-6534VW maakt standaard gebruik van voedselveilige (Low Migration) CMYK-inkten met witte inkt met hoge dekking en biedt de mogelijkheid om een innovatieve in-line digitale vernis toe te passen voor de productie van value-added labels.

Een webfeedsysteem met hoge precisie zorgt voor minimale afval van substraatmateriaal en levert consistente herregistratie op een voorbedrukte rol. Dankzij de Corona Treater, webreiniger en ionisator biedt de drukpers een grote veelzijdigheid in de productie van drukwerk.

Marc Tinkler, Head of Product Marketing, Commercial and Industrial Printing bij Epson Europe, zegt: 'Het nieuwe model biedt een snellere methode voor het printen van variabele gegevens in full-colour en ondersteunt een breed scala aan labelsubstraten voor tal van verschillende toepassingen. En aangezien de SurePress-inkten nu voldoen aan het Europese verordeningskader ((EG) nr. 1935/2004) voor Food Contact Materials (FCM), kunnen onze klanten erop rekenen dat zij een toonaangevende oplossing kopen.'

Potentiële kopers in Europa kunnen de SurePress L-6534VW voor het eerst in actie zien op de LabelExpo in Brussel, 24-27 september 2019. Om uw interesse te registreren, kunt u contact opnemen met uw dichtstbijzijnde Epson-vestiging.