Afdrukken op verkooppunten is met Epson geavanceerder dan ooit

Een betrouwbare en snelle kassabonprinter met mobiele connectiviteit en veelzijdige, gelijktijdige POS-services op mobiele apparaten, het web en pc's

Afdrukken op verkooppunten is met Epson geavanceerder dan ooit

Amsterdam, 22 juni 2016 – Epson kondigt vandaag de TM-T88VI aan, een geavanceerde nieuwe kassabonprinter die zowel met traditionele POS-systemen op pc's werkt, als met steeds populairdere setups op het web en mobiele apparaten. Hiermee is het een ideaal apparaat voor winkeliers en horeca-eigenaren die nieuwe manieren willen ontwikkelen om klantinteracties aan te gaan, maar ook voor gebruikers die een traditionele of gecombineerde setup willen gebruiken.

De TM-T88VI is niet alleen veelzijdig, maar biedt ook uitstekende prestaties, met afdruksnelheden tot 350 mm/s, en de bewezen betrouwbaarheid van Epson. Dankzij de functie voor achterwaartse papierinvoer, wordt op papier bespaard zonder dat dit ten koste gaat van de prestaties. Zo worden bedrijfskosten en papierverspilling verminderd.

Laura Hennigfeld, productmanager bij Epson Europe zegt: 'Veel bedrijven, met name in de retail en de horeca, willen graag ontdekken hoe ze met POS-oplossingen op mobiele apparaten en het web hun doelmatigheid en klanttevredenheid kunnen vergroten, maar willen zich niet meteen op een geheel nieuw systeem vastleggen. De TM-T88VI ondersteunt een gecombineerde aanpak, waarbij gebruikers POS-services via het web en mobiele apparaten gefaseerd kunnen toevoegen, of systemen geheel naar keuze zelfstandig of parallel kunnen gebruiken.'

Met de Server Direct Print-functie kan de TM-T88VI rechtstreeks vanaf een webserver printen. Het apparaat ondersteunt ook beacons, waarmee mobiele apparaten de dichtstbijzijnde printer kunnen identificeren, wat ideaal is voor POS-omgevingen met meerdere printers. Dankzij NFC-ondersteuning is het eenvoudig om tablets, smartphones en andere mobiele apparaten te koppelen.

De TM-T88VI heeft exact dezelfde footprint als de TM-T88V, zodat u een upgrade kunt uitvoeren naar een geheel nieuw systeem zonder de balie volledig opnieuw te moeten indelen. Het model is verkrijgbaar in zwart en wit, zodat het past binnen elke winkel, bar of restaurant.

De TM-T88VI is verkrijgbaar vanaf juni 2016.

Belangrijkste kenmerken

Zeer geavanceerde kassabonprinter met mobiele connectiviteit, hoge afdruksnelheden en grote betrouwbaarheid

Ideaal voor winkeliers die mobiele POS willen combineren met traditionele pc-toepassingen

Wordt geleverd met de Epson ePOS-technologie voor afdrukken vanuit webapps en vanaf smart devices

Kan afdrukken via USB en het netwerk (ePOS) en is daarmee uitermate geschikt voor winkeliers die willen migreren naar mobiele ePOS

Drukt af met snelheden tot 350 mm/s

Afdrukken in meerdere grijstinten zorgt voor betere weergave van logo's en afbeeldingen

Met Server Direct Print kunnen gegevens rechtstreeks vanaf een webserver worden afgedrukt

Ondersteunt HTTPS voor veilige gegevensoverdracht tijdens de volledige transactie

Functie voor achterwaartse papierinvoer voor papierbesparing

Wordt geleverd met uitgebreide hulpmiddelen voor eenvoudige en voordelige implementatie

Verkrijgbaar in zwart of wit (past in elke winkel en in elke restaurant) en in modellen met Bluetooth of Wi-Fi

 


Opmerkingen voor de redacteur

Over Epson

Epson is wereldwijd toonaangevend op het gebied van innovatie en toegewijd om de visie en verwachtingen van klanten op het gebied van printing, visuele communicatie, kwaliteit van leven en productie te overtreffen. Het productassortiment van Epson bestaat uit inkjetprinters, printsystemen, 3LCD-projectoren, industriële robots, multimediabrillen en sensorsystemen die zijn gebaseerd op compacte, energiebesparende en nauwkeurige technologieën.

De Epson-groep, geleid door het in Japan gevestigde Seiko Epson Corporation, telt wereldwijd bijna 70.000 werknemers in 94 bedrijven en is trots op zijn bijdrage aan de gemeenschappen waarin de groep actief is en zijn voortdurende inspanningen om de milieubelasting te beperken.

http://global.epson.com/

Over Epson Europe

Epson Europe B.V., gevestigd in Amsterdam, is het regionale hoofdkantoor voor Europa, het Midden-Oosten, Rusland en Afrika. Met een personeelsbestand van 1.700 werknemers behaalde Epson Europe in het boekjaar 2014 een omzet van 1.551 miljard euro. www.epson.nl

Ecologische Visie 2050  

http://eco.epson.com/