Ontdek de ideale printer voor thuis

Of u nu scherpe documenten, vakantiekiekjes of expositiefoto's wilt afdrukken, wij helpen u de beste printer te vinden met onze Expression-reeks. De serie bestaat uit compacte, betaalbare, alles-in-één printers met draadloze opties voor afdrukken vanaf een tablet of smartphone1. Er zijn zelfs A3-afdrukopties.

Mobiel afdrukken

Met de reeks compacte alles-in-één printers van Epson gaat afdrukken snel en gemakkelijk. U hoeft niet meer achter uw bureau te zitten, maar kunt items afdrukken vanaf uw tablet of smartphone met behulp van Wi-Fi en een reeks van gratis mobiele afdrukapps1.

Met de gratis iPrint-app is het eenvoudig om documenten en foto's af te drukken vanaf elke locatie in huis zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over kabels of een pc1. U kunt zelfs mondiaal denken: met Epson Email Print kunt u documenten en foto's rechtstreeks via e-mail naar de printer sturen vanaf vrijwel elke plek ter wereld1. U kunt zelfs foto's rechtstreeks vanuit Facebook afdrukken met de gratis Creative Print-app1.

Bekijk deze video en ontdek hoe onze gratis apps voor mobiel afdrukken u kunnen helpen optimaal gebruik te maken van onze printers.

Kennismaking met het assortiment

HOME-REEKS

PREMIUM-REEKS

PHOTO-REEKS

 • Bespaar geld, tijd en ruimte met de Expression Home-reeks van draadloze printers, met een compact design en de flexibiliteit voor afdrukken onderweg biedt.
 • Afdrukken, scannen en kopiëren
 • Gebruiksvriendelijke Wi-Fi-connectiviteit en mobiel afdrukken vanaf vrijwel elke locatie ter wereld1
 • Voordelige afzonderlijke inkten
 • Geheugenkaartsleuf en kleuren-LCD-scherm waarmee u eenvoudig foto's kunt afdrukken zonder pc, beschikbaar bij bepaalde modellen

 • Als u graag thuis foto's wilt afdrukken, maar ook scherpe en heldere documenten wilt printen, is de draadloze Expression Premium-reeks precies wat u zoekt. U kunt zelfs afdrukken tot A3-formaat met de XP-900.
 • Afdrukken, scannen en kopiëren. De XP-830 is tevens voorzien van een fax.
 • Druk onderweg af met mobiel afdrukken1 en Wi-Fi- en Wi-Fi Direct-connectiviteit
 • Compact design - zelfs de XP-900, die op A3-formaat afdrukken, is compact
 • Groot LCD-scherm, dubbele papierlade en functies voor afdrukken van cd's en dvd's beschikbaar bij bepaalde modellen

Laat uw creativiteit de vrije loop met onze Expression Photo-reeks die gebruikmaakt van 6-kleureninktset om thuis fotoafdrukken van professioneel niveau te vervaardigen. Druk direct af met deze draadloze printer met behulp van onze gratis mobiele print apps1 of het grote LCD-aanraakscherm. En de Expression Photo printers zijn met hun compact design ook nog eens zeer stijlvol.

 • Claria Photo HD-inkt stelt u in staat duurzame foto's van superieure kwaliteit te produceren
 • Speciale papierinvoer aan de achterzijde voor dikkere media
 • Groot LCD-scherm, dubbele papierlade en functies voor afdrukken van cd's/dvd's
 • Ultr acompacte alles-in-één printers, met afdrukken tot A3-formaat beschikbaar op de XP-960

Zoek de juiste printer voor u:

Ik wil afdrukken in het formaat van
tot

ALLE EXPRESSION-PRINTERS

No printers match your selection

Zeer voordelige originele inkten

Net als ons assortiment printers, zijn onze originele inkten speciaal ontwikkeld om aan uw behoeften te voldoen en de beste waarde te leveren. Bij alle Claria-inkten wordt gebruikgemaakt van afzonderlijke inktpatronen, zodat u alleen de verbruikte kleur hoeft te vervangen. Hierdoor kunt u uw kosten verlagen.

Onze inkten zijn ontworpen voor perfecte samenwerking met onze printers en papiersoorten, zodat u optimale kwaliteit krijgt zonder gedoe. Ze zijn ook geproduceerd in high-techfaciliteiten, volledig getest en goedgekeurd voor gebruik en dus zeer betrouwbaar.

Claria Premium-inkt voor Expression Premium

Print hoogwaardige documenten en bijzonder mooie, glanzende foto's met scherpe details, diepe zwarttinten en rijke, levendige kleuren, met deze 5-kleuren inktset.

Claria Home-inkt voor Expression Home

Profiteer van betaalbare en betrouwbare afdrukken zonder concessies. Documenten hebben scherpe, duidelijke tekst, terwijl foto's glanzen en van fotolabkwaliteit zijn.

Claria Photo-inkt voor Expression Photo

Print duurzame foto's van superieure kwaliteit, met natuurlijke huidtinten, vloeiende gradaties en diepe zwarttinten, met deze 6-kleuren inktset.

Papieraanbod

Verkrijg de beste afdrukresultaten door het juiste papier voor de klus te selecteren. Wij beschikken over een breed scala van media die elke taak aankunnen en speciaal zijn ontworpen om naadloos met onze printers en inkten te werken.

SKIP

 
Vergelijken
Close

Producten vergelijken

3 van 3 geselecteerde

  GESELECTEERDE PRODUCTEN VERGELIJKEN